Jamie Oliver Boeken

Jamie Oliver heeft in de afgelopen jaren een grote collectie boeken geschreven. Een bekende boeken serie van Jamie is bijvoorbeel 'The Naked Chef'. De recepten van Jamie Oliver kenmerken zich door de eenvoud en snelheid van de gerechten.


Een greep uit de ruime collectie boeken van de sterrenchef

Jamie in 30 minuten

Als je van lekker eten houdt, en ook nog een paar hongerige monden moet voeden als je thuiskomt aan het eind van een lange werkdag, laat me je dan inwijden in een revolutionaire, nieuwe manier van koken. In Jamie in 30 Minuten laat Jamie zien hoe je een complete maaltijd op tafel zet in de tijd die je normaal gesproken besteedt aan één gerecht.

Lees meer

Jamie's reizen

Jamie Does... is een nieuwe serie waarin Jamie helemaal in zijn element is. Hij gaat op reis naar landen in de buurt om kennis te maken met de plaatselijke bevolking en de lokale keuken, en om de meest gevierde gerechten op zijn eigen unieke manier klaar te maken.

Lees meer

Thuis bij Jamie

Deze serie bood Jamie de kans om terug te keren naar wat hij het liefst doet: thuis koken met eenvoudige, toegankelijke ingrediënten. De afgelopen jaren heeft Jamie met behulp van tuinman Brian zijn eigen groente en fruit verbouwd, vandaar dat dit programma een ode is aan ongecompliceerd seizoenvoedsel – een perfect kookprogramma voor de hedendaagse mens.

Lees meer

Kook met Jamie

Dit is Jamie’s leidraad om jou een betere kok te maken, en bovendien zijn grootste boek tot nu toe. Het is een prachtig werk vol eenvoudige en toegankelijke recepten (160 stuks!) waarmee je een onvergetelijk indruk kunt maken als je familie of vrienden komen eten. 

Lees meer

Jamie's Italië

Geen politiek, geen ideologische kruistochten - Jamie's boek gaat simpelweg over het land dat de grootste inspiratiebron is geweest in zijn culinaire carrière. Jamie's Italië is het verslag van Jamie's rondreis door Italië en zijn ontmoetingen met Italianen van alle leeftijden.

Lees meer

The Naked Chef

Super kooktalent en tv-celebrity Jamie Oliver begon al vroeg met koken en leerde van Antonio Carluccio en in het beroemde Londense River Café de fijne kneepjes. Met zijn onconventionele culinaire kunsten en no-nonsensebenadering weet deze jonge Brit een groot en nieuw kijk- en leespubliek te bereiken.

Lees meer

Benieuwd naar de biografie van Jamie?