Jamie Oliver
X
BigGreenEggs

Jamieoliver.nl heeft een unieke samenwerking opgezet met biggreeneggs.nl. Biggreeneggs is leverancier van de steeds bekender wordende groene barbecues. 

Big Green Eggs komen in verschillende maten. Voor de balkon griller is er een Mini Big met een hoogte  van 43cm, de proffesionele cateraar kan zijn hart op met de Extra Extra large Egg met maar liefst een gewicht van 220kg!

The Green Egg

Veelzijdigste Buitenkooktoestel

De Big Green Egg is het meest veelzijdige buitenkooktoestel, met meer mogelijkheden dan alle andere conventionele fornuizen gecombineerd. Van voorgerechten en hoofdgerechten tot desserts, de Big Green Egg zal al uw culinaire verwachtingen overtreffen ... En met zeven handige maten om uit te kiezen, is er een Big Green Egg voor elke levensstijl.

Accessoires 

Big Green Egg onderscheidt zich niet alleen door de mogelijkheden en uitmuntende kwaliteit van de ‘EGG's’ zelf. Het uitgebreide assortiment aan accessoires is minstens zo uniek en bestaat uit allerlei tools die op smaakgebied het beste boven halen en uit handige benodigdheden waardoor de Big Green Egg nog meer mogelijkheden biedt.

Zo zit een Big Green Egg in elkaar!

Een Big Green Egg is niet zomaar een BBQ. Hij is opgezet in meerdere delen. De gepatenteerde Dual Function Metal Top is perfect voor het afstellen van de temperatuur doormiddel van het open of dicht doen van het wieltje.

Big Green Egg XXL

De ‘Eggzilla’ is groot. Heel groot. Deze enorme Egg wordt geleverd met certificaat en er zijn wereldwijd maar enkele personen die over de XXL beschikken. De Big Green Egg XXL heeft een gewicht van 220 kg en is speciaal geschikt voor het veelvuldig koken voor grote gezelschappen zoals het geval bij grote barbecuepartijen of caterings.
Mensen over de hele wereld inspireren en ze gelukkig maken door ze te laten genieten van de mooie en eerlijke smaken die de natuur te bieden heeft.